Δίνεται για υιοθεσία κουταβάκι!

Το κουταβάκι της φωτογραφίας εντοπίστηκε να περιφέρεται έξω από το σπίτι φιλόζωης που φροντίζει τα αδέσποτα της γειτονιάς της.

Δυστυχώς είναι άλλο ένα θύμα, από τα καθημερινά πλέον περιστατικά εγκατάλειψης, που οι ιδιοκτήτες δεν στειρώνουν τα ζώα τους και ξεφορτώνονται τα κουτάβια με αυτόν τον τρόπο.

Φιλοξενείται προσωρινά από την γυναίκα που το βρήκε αλλά χρειάζεται ένα μόνιμο σπίτι.

Είναι αγοράκι, περίπου 40 ημερών και αναμένεται να γίνει μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκυλάκος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

6977770009

Ηράκλειο Κρήτης

Θα δοθεί με ότι ορίζει ο νόμος για τον νέο κηδεμόνα. Συμβόλαιο-υπεύθυνη δήλωση υιοθεσίας, βιβλιάριο υγείας, προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip σύμφωνα με το νόμο 4039/2012 (το κόστος για την τοποθέτηση microchip και τα εμβόλια επιβαρύνουν τον νέο κηδεμόνα).

Επιπλέον, με κάθε υιοθεσία σκύλου από το Φιλοζωικό Σωματείο ΖΩΦΟΡΟΣ, θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τροφή για 6 μήνες μέσω του προγράμματος υπεύθυνης υιοθεσίας της PEDIGREE®.
Μεταφέρεται μέχρι Αθήνα εύκολα, μετά από επίσκεψη εθελοντή μας για συμβουλές και γνωριμία.

ZΩΦΟΡΟΣ
Διάταξη αναγνώρισης σωματείου 221/17.3.09

Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία υιοθεσίας, δείτε εδώ: https://www.facebook.com/notes/ζωφοροσ-πολιτισμός-περιβάλλον-ζωοφιλία/διαδικασία-υιοθεσίας-απο-το-σωματείο-ζωφόρος/416011085236533

a5b598db-c434-4941-9b43-6518f3c5602d

__________________________________________________________________________________________
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.