Υπογράψτε τώρα για να καταργηθούν τα κλουβιά στην κτηνοτροφία!

https://zophoros.endthecageage.eu/

Υπογράψτε τώρα για να καταργηθούν τα κλουβιά στην κτηνοτροφία!

Εκατοντάδες εκατομμύρια παραγωγικά ζώα ζουν έναν εφιάλτη στα κλουβιά στην ΕΕ. Μαζί, έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε ένα τέλος στα μαρτύριά τους με την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών (ECI) Τέλος στα Κλουβιά.

H ECI είναι μια ισχυρή Ππρωτοβουλία που επηρεάζει τους νομοθέτες της Ευρώπης – ένα μοναδικό εργαλείο για αλλαγή. Κάθε Κράτος Μέλος έχει εισάγει τους δικούς του κανόνες για τη συλλογή υπογραφών: μερικές χώρες ζητούν πληροφορίες όπως ο αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας. Αυτός ο ιστότοπος έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν με ασφάλεια και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικύρωση της υπογραφής της ECI και θα διαγραφούν μετά την καταμέτρηση της υπογραφής σας.

Χρειαζόμαστε ένα εκατομμύριο Ευρωπαίους πολίτες να υπογράψουν μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου 2019. Παρακαλούμε υπογράψτε ΤΩΡΑ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

__________________________________________________________________________________________
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.