”ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ” στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ/Βρυξέλλες.


Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών “Τέλος στα Κλουβιά” στην πλατεία Schuman στις Βρυξέλλες και στο χώρο μεταξύ των κτηρίων του Συμβουλίου και της Επιτροπής. Παρά τη βροχή, συμμετείχε πολύς κόσμος, εκπρόσωποι οργανώσεων, ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι από την Κομισιόν, κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

https://www.ciwf.org.uk/news/2019/10/ngos-meps-and-eu-citizens-unite

https://www.ciwf.org.uk/news/2019/10/ngos-meps-and-eu-citizens-unite

Στο σύνολο συγκεντρώθηκαν 1,617,405 υπογραφές και ξεπεράσαμε τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό σε 21 Κράτη Μέλη, αριθμός ρεκόρ όσο αφορά τις χώρες.

Οι υπογραφές, έντυπες και ηλεκτρονικές θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές των χωρών της ΕΕ για να επικυρώσουν τους αριθμούς ανά χώρα. Μετά θα δοθούν επίσημα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 Από την πλευρά της η Compassion in World Farming , από εδώ και στο εξής, προχωρά στην άσκηση πολιτικής πίεσης στα Ευρωπαϊκά όργανα και στα Κράτη Μέλη.

Τέλος, θα θέλαμε ως ΖΩΦΟΡΟΣ να  ευχαριστήσουμε θερμά όλους και όλες σας  που υπέγραψαν γι αυτήν την εκστρατεία και προσπάθεια για ένα ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση!  

Με εκτίμηση,

ΖΩΦΟΡΟΣ

Ιδρυτικό Μέλος της ΠΦΠΟ http://WWW.PFPO.GR

__________________________________________________________________________________________
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.